Tisztelt Látogatónk!

 

Kapcsolatfelvételéhez javasoljuk az alábbi szakmai területek szerinti illetékes ügyfélszolgálatokat és webhelyeket igénybe venni:

EURES és unión belüli munkaerő mobilitás, munkavállalók szabad mozgása

eures@lab.hu (álláskeresők, munkavállalók és munkaadók számára)
eures@pm.gov.hu (hivatalok, hatóságok számára)

 

Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat / National Employment Service

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat által nyújtott szolgáltatásokkal, ellátásokkal és támogatásokkal kapcsolatos kérdésekben a területileg illetékes fővárosi és megyei kormányhivatal foglalkoztatási főosztályától, illetve a helyileg illetékes járási (fővárosi kerületi) hivatal foglalkoztatási osztályától kaphat leggyorsabban választ. A fővárosi és megyei kormányhivatal foglalkoztatási főosztályának illetve a járási (fővárosi kerületi) hivatal foglalkoztatási osztályának személyes, telefonos és elektronikus úton történő megkereséséhez az NFSZ szervezetkereső linken tájékozódhat.


A Magyar Kormány foglalkoztatáspolitikája

A Magyar Kormány foglalkoztatáspolitikájának aktuális híreiről a  Gazdaságfejlesztési Minisztérium Foglalkoztatáspolitikáért Felelős Államtitkárság hivatalos weboldalán tájékozódhat.

 

Gazdaságfejlesztési Minisztérium Munkajogi Ügyfélszolgálata

Telefon: +36 (1) 795-7977
E-mail: ugyfelszolgalat@gfm.gov.hu

 

Munkavédelem és Foglalkoztatás-felügyelet

A munkavédelmi hatóság és munkaügyi hatóság aktuális híreiről a Gazdaságfejlesztési Minisztérium Munkavédelem és Foglalkoztatás-felügyelet oldalán tájékozódhat.

 

Szakképzés és felnőttképzés

A szakképzéssel és felnőttképzéssel kapcsolatos kérdésekben a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal (NSZFH) oldalán tájékozódhat, illetve a szakkepzes@nive.hu címre küldhet üzenetet. 


Közfoglalkoztatás

A közfoglalkoztatás aktuális híreiről a Belügyminisztérium közfoglalkoztatási portáljáról tájékozódhat.

 

Munkaerőpiaci informatikai szakrendszerek, online és elektronikus felületek

A NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. Munkaerőpiaci Informatikai Igazgatóság hd@nisz.hu e-mail címére küldött levelével kaphat leggyorsabban választ.
A Virtuális Munkaerőpiac Portál használatával kapcsolatos kérdéseivel a munka@1818.hu e-mail címre küldött levelével kaphat leggyorsabban választ.

​